TANDOORI INDIAN RESTAURANT & PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tandoori Indian restaurant & pizza. Meer weten? Ontdek meer

20 aug 2022 om 22:44 Meer dan 2 u te laat
12 aug 2022 om 22:08 Eten was lekker.
16 jul 2022 om 10:04 Vriendelijk personeel! Lekker eten maar - rijst en vlees was wat te droog Verder wel oké!
13 jul 2022 om 0:46 Echt lekker! Meerwaarde voor Grobbendonk en omstreken. Enkel jammer dat er bij de naan geen potjes dipsaus zaten!
1 jul 2022 om 23:44 Super lekker eten, ik ga hier sowieso opnieuw bestellen! Alleen spijtig van de lange levertijd.
26 jun 2022 om 10:48 Lekker
25 jun 2022 om 16:21 Zeer tevreden . Enkel de 2 hapjes ( driehoekjes ) waren niet lekker . Schimmelsmaak…
18 jun 2022 om 0:00 We hadden voor een tweede maal besteld. De eerste keer hadden we het zelf afgehaald. Toen hadden we 3 soorten rijst, nu enkel witte rijst. We kregen ook een verkeerde schotel: kip IPV scampi's. Het was wel lekker maar niet wauw.
11 jun 2022 om 21:18 Eten was lekker . Jammer genoeg van de 6 gerechten die we besteld hadden zijn er 2 niet mee geleverd .
10 jun 2022 om 0:15 Supper lekker!!!
6 jun 2022 om 9:16 Vond het niet lekker deze keer smaakte wat naar afwasmiddel nee echt niet lekker
3 jun 2022 om 21:20 Zeer lekker, bezorging was net wat later dan was aangegeven. Naan met look was redelijk aangebrand. Maar zou er terug bestellen, eten was zeer lekker.